Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pussycat Dolls steken Amy Winehouse naar de kroon

Shownieuws

De Pussycat Dolls lieten het breed hangen in een nachtclub in London. Na de avond kreeg de meidengroep een rekening gepresenteerd van 18.000 pond.

De wulpse zangeressen van de Pussycat Dolls kijken niet op een drankje meer of minder. De meidengroep stak drankliefhebber Amy Winehouse naar de kroon in een nachtclub in Londen: na een avondje champagne, wodka en brandy bedroeg de rekening twintigduizend euro. Dat meldt een bron aan de Britse Boulevardkrant The Sun.

"De Pussycat Dolls hadden de gehele vip-ruimte afgehuurd voor henzelf en een grote groep vrienden", meldt de bron. De 'Stickwitu'- zangeressen zouden het geld hebben besteed aan twee flessen wodka van acht liter, super magnumflessen champagne en brandy. "Ze gingen uit hun dak, ze stonden op de tafels te dansen en zongen terwijl ze ondertussen liters drank naar binnen goten", vertelt de bron.

Aan het eind van de avond begonnen de meiden aan een zoektocht: ze wilden een geschikte man vinden voor Ashley Roberts, de enige Pussycat Doll die nog vrijgezel is. "Vooral Nicole Scherzinger vond het hilarisch, alle mannen in de club die er enigszins goed uitzagen heeft Nicole voorgesteld aan Ashley." Om 03.00 uur hielden de zangeressen het voor gezien.

In 2005 bracht de burlesque groep de eerste single "Don't Cha" uit. De tweede single was 'Stickwitu'. De artiest will.i.am produceerde en rapte op hun derde single.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen