Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bedrijf maakt diamanten van haar Michael Jackson

Shownieuws

Een bedrijf gaat haar van Michael Jackson omtoveren tot diamanten. Het bedrijf dat een patent heeft op het chemische proces dat hierbij hoort, bevestigt dit.

Een Amerikaans bedrijf gaat haar van Michael Jackson omtoveren tot diamanten. Oprichter van de onderneming uit Chicago Dean VandenBiesen heeft tegenover persbureau Reuters gezegd dat dit gerucht absoluut waar is.

Het bedrijf LifeGem heeft het patent op een proces waarbij koolstof uit haar wordt onttrokken, waarvan kristallen en vervolgens gefabriceerde diamanten van hoge kwaliteit gemaakt kunnen worden. LifeGem heeft de hand weten te leggen op haar van Jackson dat tijdens de opnamen voor een reclamespotje voor Pepsi in de hens vloog.

Van deze plukjes moeten de diamanten worden gecreëerd. VandenBiesen denkt dat er van het haar ongeveer tien diamanten kunnen worden gefabriceerd. Hoeveel de glimmertjes moeten opbrengen, heeft het bedrijf nog niet besloten.

LifeGem maakte in 2007 drie diamanten met haar van Beethoven. De juwelen werden destijds per stuk voor ongeveer tweehonderdduizend dollar, ongeveer 140 duizend euro, verkocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen