Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jay-Z heel even Beastie Boy

Shownieuws

Fans zullen raar opkijken als op het festival in New Jersey de Beastie Boys verschijnen. Jay-Z zal namelijk de plaats vervangen van een lid van de hiphopgroep.

(Novum/AP) - Fans zullen raar opkijken als op het festival in New Jersey vrijdag de Beastie Boys het podium opkomen. Rapper Jay-Z vervangt namelijk de plaats van een ziek lid van de hiphopformatie. Het leek er eerst op dat de hiphopgroep alle concerten moest annuleren nadat bij een Beastie Boy kanker was vastgesteld. Zaterdag werd bekendgemaakt dat redder in nood Jay-Z zijn plek zal opvullen.

De Beastie Boy Adam 'MCA' Yauch liet vijf dagen geleden op de website van de band weten dat er bij hem speekselklierkanker is vastgesteld. Binnenkort ondergaat de 44-jarige artiest een operatie. Volgens Yauch gaat het om een goed behandelbare vorm.

Het ziet ernaar uit dat de drie mannen van de Beastie Boys binnen niet al te lange tijd in hun vertrouwde formatie te zien zijn op het podium. "Mijn hele lichaam is onderzocht en de kanker is alleen in mijn speekselklier aangetroffen. Het zit niet op een plek die mijn stemgeluid kan beïnvloeden en het is goed te behandelen. We waren er vroeg bij."

Op het driedaagse festival 'All Points West Music & Arts' in New Jersey is de tijdelijke Beastie Boy te zien. Ook de artiesten van Coldplay en Tool geven een show weg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen