Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Problemen in huwelijk LeAnn Rimes'

Shownieuws

Zangeres LeAnn Rimes woont niet meer samen met haar man Dean Sheremet. 'Ugly Betty'-acteur Eddie Cibrian zou roet in het eten van hun huwelijk hebben gegooid.

Zangeres LeAnn Rimes woont niet meer samen met haar man Dean Sheremet. Naar verluidt heeft de 'Ugly Betty'-acteur Eddie Cibrian roet in het eten van hun huwelijk gegooid. De twee hebben al vier maanden een affaire, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

"LeAnn en haar echtgenoot Dean leven al geruime tijd gescheiden van elkaar, maar ze willen het niet opgeven en proberen aan hun relatie te werken", zegt een kennis van LeAnn Rimes. Desondanks lijkt het erop dat ze een definitieve beslissing hebben genomen, want het huis waar het echtpaar voorheen in woonde, staat voor 7,5 miljoen dollar te koop.

Vorig jaar was er nog geen vuiltje aan de lucht bij het jonge echtpaar. De zangeres en haar echtgenoot Dean Sheremet gaven in augustus een groot feest om hun 7-jarig huwelijksjubileum te vieren. Drie dagen lang werd gedanst en gefeest op een luxe ranch in Californië. "We wilden ons eraan herinneren hoe gezegend we zijn en hoe leuk we elkaar nog steeds vinden", vertelde Rimes, die 19 jaar was toen ze in 2002 met Sheremet trouwde

Het nieuws dat de 26-jarige LeAnn niet meer met haar echtgenoot samenwoont, kwam een paar dagen nadat de vrouw van Eddie bekendmaakte van hem te gaan scheiden. "Eddie is een betrokken en liefdevolle vader en dat is het belangrijkste. Het gesteggel met zijn vrouw moet privé blijven. Dat is het beste voor iedereen", zei de manager van de Amerikaanse acteur in een verklaring.

De 36-jarige Cibrian, die dit najaar zijn intrede doet in de tv-serie C.S.I Miami, ontkent dat hij een affaire heeft Rimes. De geruchten van de affaire begonnen sinds de twee een rol speelden in de film 'The Golden Compass'. Rimes en Cibrian ontmoetten elkaar op de set van deze film voor het eerst.

De zangeres is bekend van nummers als 'How do I live' en 'Life goes on'. In 2002 stond ze in Nederland bovenaan de singlelijst met de hit 'Can't fight the moonlight'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen