Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Danceact neemt troon hitlijst over

Shownieuws

Tien weken lang was het de vraag wie Lisa van de nummer een van de Single Top 100 zou stoten. Deze week is het g-lontra & rockz featuring Chelc-d gelukt.

Tien weken lang was het de vraag wie in staat zou zijn Lisa van de nummer een van de Single Top 100 te verdrijven. Het blijkt G-lontra & Rockz featuring Chelc-d te zijn, die het is gelukt de X Factor-winnares van haar troon te stoten. Het nummer 'Give', dat het officiële deuntje van Extrema Outdoor 2009 is, komt vanuit het niets binnen op nummer een.

Lisa kukelt naar de vierde plaats. Ze moet Pitbull met 'I know you want me (calle ocho)' en Diggy Dex & Eva de Roovere met 'Slaap lekker (fantastig toch)' boven zich dulden. Michael Jackson komt voor het eerst sinds zijn dood, bijna een maand geleden, niet meer voor in de top tien. 'Billie Jean', dat vorige week nog op nummer vier stond, staat op de twintigste positie. Het is de hoogste notering voor de King of Pop, die deze week in totaal 22 keer voorkomt in de hitlijst.

In de Album Top 100 doet Jackson het beter. Daar staat hij nog steeds op nummer een met 'King of Pop - The Dutch collection'. Deze week staat de zanger ook op de tweede, zesde, 25e en zestigste plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen