Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Modeshow maakt Eva van de Wijdeven hebberig

Shownieuws

Daryl van Wouw presenteerde donderdag zijn nieuwe collectie. Die viel in de smaak bij actrice Eva van de Wijdeven, die veel stukken in haar kast wil hangen.

Actrice Eva van de Wijdeven smulde donderdagavond van de modeshow van Daryl van Wouw. "Ik heb wel veertien items gezien die ik wil hebben", vertelde de 24-jarige na afloop van de show. Van Wouw toonde zijn nieuwe collectie tijdens een offschedule catwalkshow in het Amsterdamse Lloyd Hotel.

Van de Wijdeven verscheen eerder op de rode loper in een outfit die de ontwerper speciaal voor haar had gemaakt. De Dunya & Desi-actrice kan zich goed vinden in de edgy en stoere stijl van de ontwerper. Het kledingstuk dat Eva zo snel mogelijk om haar schouders wil hangen, is het uitgewerkte leren jasje met fringes, haar favoriet van de nieuwe collectie.

Niet alleen Van de Wijdeven was benieuwd naar de nieuwe creaties van Van Wouw. Ook BNN-presentatrice Nicolette Kluijver zat op de eerste rij om nieuwe aanwinsten voor haar garderobe te spotten. Kluijver, fan van het eerste uur, liep in haar modellentijd mee in de shows van Van Wouw. Het BNN-boegbeeld is nog steeds een fervent draagster van de Daryl-creaties. "Ik houd het simpel, een jeans, een leuk shirt en klaar", vertelt Kluijver over haar kledingstijl.

Daryl van Wouw heeft zich voor zijn collectie laten inspireren door het spelbord. Dat resulteerde in een grafische collectie met veel zwart- en grijstinten en accenten van fuchsia, lime en turquoise. Ook de typische Daryl van Wouw-hoody's en -sweaterjurkjes kwamen voorbij. Een topstuk van de collectie was de geometrische kubusjurk.

Daryl, die zijn negende collectie liet zien, mag zich al bijna een doorgewinterde designer noemen, zenuwachtig zal hij toch altijd blijven. "Voor de show ga ik altijd naar buiten om rustig muziek te luisteren, anders word ik gek", vertelde de ontwerper vlak voor zijn modellen de catwalk opkwamen.

De ontwerper bracht een bescheiden eerbetoon aan Michael Jackson. De show opende met een nummer van de King of Pop en alle modellen liepen op glitterschoenen met witte sokken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen