Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mega Mindy-actrice verwacht tweede kindje

Shownieuws

Free Souffriau, die al jaren Mega Mindy speelt, is zwanger. De actrice en haar vriend hebben al een 1-jarige zoon. De baby zal in januari worden geboren.

Free Souffriau, de actrice die al drie jaar in de huid van Mega Mindy kruipt, is zwanger. Tijdens de Gentse Feesten maakten de actrice en haar vriend bekend een broertje of zusje voor hun 1-jarige zoontje Wolf te verwachten. Dat heeft producent Studio 100 vrijdag laten weten.

Het tweede kind van Souffriau en Miguel Wiels moet in januari ter wereld komen. Wiels is componist en muzikant van onder meer K3 en Peter Live. "We kijken heel erg uit naar de komst van een zusje of broertje voor Wolf en genieten met volle teugen van deze prille zwangerschap", jubelt het stel.

De 29-jarige Souffriau was in 2006 voor het eerst te zien als superheldin Mega Mindy. De kinderserie, die wordt geproduceerd door Studio 100, wordt sinds mei 2007 in Nederland uitgezonden door de Tros.

Ook in de eerste speelfilm over de in roze gehulde heldin neemt Souffriau de hoofdrol op zich. In 'Het geheim van Mega Mindy' heeft ook Yolanthe Cabau van Kasbergen een rol. De brunette is te zien als de gemene Miss Volta, de slechterik van de film.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen