Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy beklaagt zich over dronken medemens

Shownieuws

Zangeres Amy Winehouse was aangeklaagd door een fan. In de rechtzaak vertelde zij dat 'mensen tegenwoordig niet meer met drank kunnen omgaan.'

(Novum/AP) - Zangeres Amy Winehouse is net terug van de Caribbean en kennelijk is ze niet alleen gezonder maar schijnbaar ook een stuk wijzer geworden. In de rechtszaak, waarin zij aangeklaagd werd door een fan, vertelde de zangeres donderdag dat 'mensen tegenwoordig niet meer met drank kunnen omgaan'.

De 25-jarige zangeres zou de fan op haar oog hebben geslagen, nadat ze met de ster op de foto wilde. De aanklager beweerde dat Amy de vrouw opzettelijk en op gewelddadige wijze aanvloog en dat ze onder invloed van verdovende middelen was.

De 'Rehab'-zangeres, die vorige week van haar echtgenoot is gescheiden, zag er rustig en gezond uit tijdens de zitting. Amy ontkent dat ze de fan heeft geslagen. De ster had alleen de intentie om de fan met haar arm weg te duwen, zodat ze weg kon gaan.

Ze voelde zich naar eigen zeggen geïntimideerd door de fan. De zangeres beweert dat ze gewoon met rust gelaten wilde worden. "Ik was bang op dat moment, ik dacht mensen zijn tegenwoordige gek geworden. Gek en onbeschoft of ze kunnen niet tegen drank."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen