Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patricia Paay: ik deelde het bed met 25-jarig model

Shownieuws

Patricia Paay is vastbesloten niet achter de geraniums te gaan zitten na de breuk met echtgenoot Curry. En ze heeft nog steeds een zwak voor jonge mannen.

Patricia Paay is vastbesloten niet achter de geraniums te gaan zitten na de breuk met echtgenoot Adam Curry. Ondanks het feit dat de veel jongere Curry haar na een huwelijk van ruim twintig jaar plotseling verliet voor Micky Hoogendijk, is Patries nog niet uitgekeken op de jongere mannen. Onlangs zocht ze haar vertier naar eigen zeggen zelfs bij een 25-jarig model.

De 60-jarige Paay vertelt deze week in tijdschrift Grazia over haar ervaring. "Een paar weken na het hele gebeuren had ik een feestje in Engeland. Daar liepen prachtige mannen rond. Uiteindelijk heb ik een heerlijke nacht beleefd met een 25-jarig fotomodel." Dat de man in kwestie slechts zes jaar ouder is dan haar dochter Christina lijkt Patricia geen enkel probleem te vinden.

Nadat Adam in mei aan Patricia opbiechtte verliefd te zijn geworden op actrice en zakenvrouw Micky Hoogendijk zette La Paay onmiddellijk een scheidingsprocedure in gang. Een mogelijke nieuwe levenspartner is het jonge model niet. "Het was leeftijdsloos, naamloos. Het heeft verder helemaal niets betekend, maar: wow!"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen