Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Meeuwis 'goed ziek' van neergang bedrijf Borsato

Shownieuws

Guus Meeuwis geeft een reactie op de penibele toestand waarin The Entertainment Group terecht is gekomen. "Ik ben er goed ziek van", liet de zanger weten.

In navolging van Marco Borsato geeft ook Guus Meeuwis een reactie op de penibele toestand waar het productiebedrijf The Entertainment Group (TEG) in terecht is gekomen. "Ik ben er goed ziek van", liet de zanger dinsdag weten. Meeuwis bevestigde dinsdag op zijn website dat het productiebedrijf uitstel van betaling heeft aangevraagd. "Dat geeft aan hoe serieus de problemen zijn", lichtte de zanger toe.

"Het is een prachtig mooi bedrijf waar ik zeven jaar met veel plezier onderdeel van heb mogen zijn", schrijft Meeuwis. "Het was een geweldige periode, die helaas niet het einde heeft gekregen die het verdiende." De zanger kon zijn fans geruststellen want zijn concerten kunnen gewoon doorgaan. "Zowel de theatertour, de Groots-concerten als alle liveoptredens." Tot slot wenst hij Marco Borsato en iedereen die betrokken is bij TEG veel sterkte.

Het lijkt alsof de zanger het productiehuis de rug heeft toegekeerd. Een woordvoerder van TEG wilde niet reageren op de uitspraken van de zanger. En ook de manager van Guus hield zijn mond dicht.

Naast Meeuwis zijn andere grote namen als Antje Monteiro, Ilse DeLange en Trijntje Oosterhuis verbonden aan The Entertainment Group. Meeuwis heeft volgens De Telegraaf nog ruim een miljoen euro van TEG tegoed voor een reeks concerten in Heerenveen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen