Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hondje Jessica Simpson verdwenen

Shownieuws

Het hondje van Jessica Simpson is verdwenen. Daisy werd meegenomen door een coyote, wat het hart van de zangeres brak. Ze roept haar fans op te helpen zoeken.

Voor de tweede keer in korte tijd is Jessica Simpsons hart gebroken. Dit keer is er geen man in het spel, maar een viervoeter. Daisy, het hondje van de zangeres, is verdwenen. De 'I wanna love you forever'-zangeres schrijft op haar Twitter-pagina dat het beestje is meegenomen door een coyote.

De 29-jarige Simpson roept haar fans op te helpen zoeken naar het beestje. De zangeres en haar familie zijn al druk op zoek naar het dier. Via Twitter verwijst Simpson naar een affiche waar Daisy op staat. "Ik mis mijn moeder, Daisy", staat onder het kiekje. Iedereen die iets over het beestje weet, kan informatie naar een speciaal e-mailadres sturen.

Jessica kreeg Daisy voor haar verjaardag van haar toenmalige echtgenoot Nick Lachey. De zangeres vernoemde het beestje naar Daisy Duke, in wiens huid Simpson in 2005 kroop voor de film 'The dukes of Hazzard'. Het huwelijk van Simpson en Lachey strandde in november 2005. Vlak voor haar 29e verjaardag in juli werd Simpson gedumpt door American footballspeler Tony Romo.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen