Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kanye West diep door het stof voor Taylor Swift

Shownieuws

Kanye West heeft nogmaals zijn verontschuldigingen aangeboden aan Taylor Swift. "Ik was erg onbeschoft", zei de rapper over zijn gedrag tijdens de MTV VMA's.

(Novum/AP) - Rapper Kanye West heeft nogmaals zijn verontschuldigingen aangeboden aan countryster Taylor Swift. Tijdens de MTV Video Music Awards onderbrak West Swifts bedankspeech omdat hij haar geen terechte winnares vond. De 32-jarige rapper kreeg vervolgens een hoop kritiek van collega-artiesten over zich heen.

"Ik was erg onbeschoft", zei West maandagavond in de nieuwe talkshow van Jay Leno. "Ik schaam me dood." De 'Heartless'-rapper vertelde dat hij zich graag persoonlijk zou willen verontschuldigen voor zijn gedrag.

Swift mocht zondagavond voor het eerst in haar leven een MTV Video Music Award (VMA) in ontvangst nemen. Voor de clip bij haar nummer 'You belong with me' won ze de prijs voor beste vrouwelijke video. West was het niet met deze keuze eens en snelde naar het podium. "Beyoncé maakte een van de beste video's ooit", bulderde de rapper, terwijl Swift verslagen op het podium achter bleef.

Na de show bood West zijn excuses aan via zijn website, maar hij bleef bij zijn standpunt dat Beyoncé had moeten winnen. Het bericht verdween echter al snel van de site en werd vervangen door een ander excuus van de rapper. "Het was Taylors moment en ik had geen enkel recht dat te nemen. Het spijt me echt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen