Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Grote liefde' Roelvink blijkt dochter

Shownieuws

Dries Roelvink beweerde maandag dat hij zijn ware liefde heeft gevonden. De blonde volkszanger vertelde hier niet bij dat het over zijn dochter ging.

Dries Roelvink beweerde maandag dat hij zijn ware liefde heeft gevonden. De blonde volkszanger vertelde echter niet dat de blonde schone die aan zijn zijde over de rode loper van de première van musical Mamma Mia liep, zijn dochter Peggy is.

"Het is geen nieuwe liefde, we kennen elkaar al jaren", gaf Roelvink nog wel als hint. De volkszanger scheidde in juni van zijn vrouw Luciënne na een 22-jarig samenzijn. Sindsdien wordt alom gespeculeerd over een nieuwe liefde. Onlangs gaf de zonnebankbruine zanger op Twitter te kennen dat hij meerdere vriendinnen heeft.

Na zijn uitspraak probeerde de zanger zijn vrouwelijke fans gerust te stellen met de woorden 'dames, ben nog hartstikke vrijgezel'. De vrouw die Roelvink trots voordroeg als zijn nieuwe liefde is zijn 28-jarige dochter Peggy, die voortkomt uit een vorige relatie. Met zijn voormalige vrouw Luciënne heeft de 'Maria Magdalena'-zanger twee zoons Davey en Donny.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen