Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Desperate Housewives'-actrice heeft longkanker

Shownieuws

Desperate Housewives-actrice Kathryn Joosten heeft longkanker. Dit nieuws kwam voor de ster als donderslag bij heldere hemel. "Ik moest vijf dagen huilen".

Desperate Housewives-actrice Kathryn Joosten heeft longkanker. "Het gaat naar omstandigheden goed. We moeten leren hoe we hiermee om moeten gaan", vertelde Joosten moedig, een week nadat ze het slechte nieuws hoorde, zo meldt het tijdschrift People.

De 69-jarige Amerikaanse die in de serie in de huid kruipt van buurvrouw McCluskey, vertelde het nieuws maandag aan de producers van de serie. "Ze gaven meteen hun steun", vertelde de actrice, die met haar rol twee Emmy's in de wacht sleepte.

Testen moeten nog uitwijzen met welke vorm van longkanker de actrice kampt en hoe die behandeld moet worden. Toen de actrice de diagnose te horen kreeg 'voelde het alsof mijn benen onder me vandaan werden geschopt'.

Het nieuws kwam als een donderslag bij heldere hemel. "Ik zat de eerste vijf dagen te huilen". Maar een dag later kon de actrice wel de kracht vinden om de planken op te klimmen. Joosten deed voor zeshonderd mensen haar verhaal over overleven, de strijd tegen kanker en haar dromen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen