Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sterren reageren op overlijden Patrick Swayze

Shownieuws

Sterren reageren op het overlijden van acteur Patrick Swayze. Swayze stierf op 57-jarige leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker.

Jennifer Grey haalt herinneringen op aan de op maandag overleden acteur Patrick Swayze. Swayze en Grey dansten zich een weg naar het sterrendom met de film 'Dirty Dancing' uit 1987. "Als ik aan hem denk, dan denk ik aan de tijd dat hij zijn armen om mij heen had en dat we aan het dansen waren", liet Grey weten aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Swayze overleed in Los Angeles op 57-jarige leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Grey die in de film in de huid kroop van Frances 'Baby' Houseman denkt terug aan Zwayze als 'een echte cowboy met een gevoelig hart'. "Patrick was een bijzondere en unieke combinatie van ruige mannelijkheid en elegantie", voegde de actrice eraan toe.

Ook andere sterren willen hun steun betuigen via Twitter of in een verklaring. Zo liet Demi Moore weten 'Patrick, je bent zo geliefd bij iedereen. Je licht zal altijd blijven schijnen via onze levens'.

"Je was een groot talent. En nog belangrijker…een echte heer", schreef Alyssa Milano. 'Charmed'-actrice Rose McGowan eerde de acteur om zijn 'moed en zijn dappere strijd'.

Swayze brak eind jaren tachtig door met zijn rol in 'Dirty Dancing'. Voor de romantische film sleepte Swayze een Golden Globe-nominatie in de wacht. Ook voor zijn vertolking van Sam Wheat in 'Ghost' werd de acteur genomineerd voor een Globe.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen