Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe Topper is bekend

Shownieuws

De keuze is gemaakt, de nieuwe Topper is bekend. Dat heeft Jeroen van der boom gezegd tegen Novum Nieuws. Wie het is, wilde hij nog niet zeggen.

Het kan snel gaan in showbizzland. Terwijl Jeroen van der Boom maandagavond in SBS Shownieuws nog zijn ideeën over een nieuwe Topper uiteenzette, blijkt diezelfde avond dat de keuze al op iemand is gevallen. "Ik ken hem goed, maar jullie ook allemaal", vertelt Van der Boom aan Novum Nieuws. "En het is geen vrouw."

Meer wilde de Topper niet over kwijt over zijn nieuwe collega tijdens de première van de musical Mamma Mia. Eerder die avond vertelde Van der Boom nog aan SBS Shownieuws dat ze wat hem betreft niet op zoek moeten naar een nieuwe Gerard Joling of nieuwe Gordon. En bij een keuze die Van der Boom niet bevalt houdt hij de eer aan zichzelf, zei hij.

Of de wens van Van der Boom om niet op zoek te gaan naar een 'nieuwe Joling' betekent dat oud-Topper Gerard Joling zelf wel een optie is, wilde hij niet zegen. Wel herhaalde de zanger meermaals tegen Novum Nieuws dat iedereen de nieuwe Topper 'echt heel goed kent' en dat het hij verwacht dat het nieuws snel bekend wordt gemaakt. Ook illusionist Hans Klok, vergezeld door vriend James, zei te weten wie de nieuwe Topper wordt, maar ook hij hield verder angstvallig zijn mond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen