Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dries Roelvink vindt liefde van zijn leven

Shownieuws

Dries Roelvink weet het zeker, hij heeft de liefde van zijn leven gevonden. De volkszanger scheidde in juni van zijn vrouw Luciënne na een 22-jarig samenzijn.

Dries Roelvink weet het zeker: hij heeft de liefde van zijn leven gevonden. De volkszanger scheidde in juni van zijn vrouw Luciënne na een 22-jarig samenzijn. Opvallend detail is dat Roelvink vorige week op zijn Twitter-pagina nog liet weten meerdere vriendinnen te hebben en nog niet te willen kiezen. Dries lijkt nu toch de knoop te hebben doorgehakt.

Dries' eerste keus werd meteen getrakteerd op een uitje. Vriendinlief mocht maandag mee naar de première van de musical Mamma Mia. Daaruit blijkt dat zijn vriendin wel heel dol moet zijn op de blonde zanger. "Ze houdt namelijk helemaal niet van aandacht", verklapt hij aan Novum Nieuws op de rode loper. "Ze is ontzettend zenuwachtig." Toch wilde de zanger graag dat zijn kersverse geliefde meeging om haar aan de buitenwereld te kunnen tonen. "Dit is de liefde van mijn leven."

Dries laat er geen gras over groeien. Tijdens de pauze van Mamma Mia plaatste de zonnebankbruine artiest een foto van hem met zijn blonde vriendin aan zijn zijde. Met de begeleidende tekst 'Mijn grote liefde!' mag heel Nederland weten dat Dries het geluk in de liefde weer heeft gevonden.

Wie de dame die het hart van de Nederlandse zanger heeft veroverd precies is, heeft Roelvink niet gezegd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen