Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen van der Boom wil compleet nieuwe Topper

Shownieuws

Van der Boom reageert eindelijk op de huidige situatie bij de Toppers. Wat hem betreft wordt het een totaal nieuwe persoon die de leegte opvult in de groep.

Jeroen van der Boom reageert eindelijk op de huidige situatie bij de Toppers. Wat hem betreft wordt het een totaal nieuwe persoon die de leegte, die Gordon vorige week achterliet, opvult in de groep. Dat vertelt de 'Jij bent zo'-zanger maandagavond aan SBS Shownieuws.

Van der Boom vindt alle commotie in de media maar overdreven. "De soep wordt vaak heter opgediend dan hij in werkelijkheid is." De zanger zegt het vertrek van zijn collega wel te begrijpen. "Ik heb Gordon leren kennen als een eerlijke, oprechte en lieve jongen. Hij zegt dingen soms iets te snel, maar als je steeds wordt afgerekend op je verleden is dat vervelend. Op een gegeven moment heb je het dan gehad."

De Topper heeft een duidelijke mening over een nieuwe collega. "We moeten niet op zoek naar een nieuwe Gerard Joling of een nieuwe Gordon. René heeft zijn hits, ik heb mijn repertoire, misschien hebben we iemand nodig die weer op een andere manier muziek maakt." Maar Van der Boom neemt niet zomaar genoegen met de eerste de beste aanmelding, zegt hij. "Als er iemand in mijn mik geduwd wordt, waarvan ik denk: niets voor mij, dan houd ik de eer aan mezelf."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen