Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frans Molenaar in zee met C&A

Shownieuws

Vanaf nu kan iedere Nederlander zich hullen in exclusieve kleding van couturier Frans Molenaar. De bekende ontwerper gaat in zee met modeketen C&A.

Vanaf nu kan iedere Nederlander zich hullen in de kleding van couturier Frans Molenaar en dit keer zonder afschrikwekkend prijskaartje. De Nederlandse ontwerper gaat in zee met modeketen C&A. Zijn ontwerpen voor de kledinggigant hangen vanaf 8 oktober in de winkel onder de naam 'Frans Molenaar at C&A'.

Het was altijd een grote wens van de modeontwerper om een grote groep mensen van zijn kleding te laten genieten. Hij laat weten een groot bewonderaar te zijn van het kledingmerk waar hij een samenwerking mee aangaat. "Het is een echt Nederlands familiebedrijf met kwalitatief hoogwaardige kleding tegen zeer scherpe prijzen. Het vakmanschap en de winkels van C&A vormen samen met mijn couture een prachtige combinatie."

Molenaar zal zijn collectie samen met model en televisiepersoonlijkheid Irene van de Laar onder de aandacht brengen. Het model zal samen met de ontwerper in een televisiecommercial te zien zijn. In het Amstel Hotel in Amsterdam presenteerden de couturier en zijn muze Van de Laar maandagavond de collectie live op de catwalk. Naast een eigen collectie zal Molenaar ook een selectie met zijn favoriete C&A-ontwerpen samenstellen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen