Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato op zoek naar hulp

Shownieuws

Borsato heeft aangeklopt voor hulp bij zijn financiële problemen. De zanger is aandeelhouder in The Entertainment Group en investeerde veel geld in het bedrijf.

Marco Borsato heeft aangeklopt voor hulp bij zijn financiële problemen. De zanger is aandeelhouder in The Entertainment Group en investeerde naar verluid miljoenen in het bedrijf. Maar de organisatie verkeert nu in financiële moeilijkheden. Dat heeft ook gevolgen voor Borsato en daarom heeft hij hulp gezocht. Dat bevestigt 'Stage Entertainment'-directeur Henk Kivits maandagavond in RTL Boulevard.

"Marco is vorige week bij me geweest. We hebben overleg gepleegd over hoe wij hem misschien kunnen helpen", vertelt Henk Kivits. Kivits had erg met de zanger te doen. "Ik zag een artiest die zijn hele leven zeer hard heeft gewerkt voor zijn geld en dat nu allemaal dreigt kwijt te raken." De directeur vertelt ook contact te hebben gehad met Guus Meeuwis, die eveneens is aangesloten bij The Entertainment Group.

Het mediaproductiebedrijf is bereid Borsato te helpen. "We proberen hem een goede toekomst mee te geven. Als dat niet meer onder de vleugels van The Stage Entertainment kan, dan misschien bij ons. Het staat er niet goed voor bij The Entertainment Group." The Entertainment Group was niet direct bereikbaar voor commentaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen