Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daniëlle Overgaag valt uit de toon in Amerika

Shownieuws

Daniëlle Overgaag houdt er rare gewoonten op na. Dat vinden althans moeders in de Verenigde Staten, waar Daan onlangs met haar man en kindjes naartoe verhuisde.

Daniëlle Overgaag houdt er rare Nederlandse gewoonten op na. Dat vinden althans moeders in de Verenigde Staten, waar ze onlangs met haar man Reinout Oerlemans en kinderen naartoe verhuisde. De verhuizing en de komst van vierde telg Katelyn vragen nogal wat van Daniëlles aanpassingsvermogen.

Aangezien de twee oudste kinderen Fine en Thijmen op een andere school zitten dan hun broertje Benjamin verloopt het ophaalritueel nogal hectisch. "Silke, onze Duitse nanny, gaat een kant op en ik de andere, maar wie blijft er bij de kleine Kate?", beschrijft Daniëlle haar dilemma op het weblog van de familie. Een handige oplossing, wegens gebrek aan een autostoeltje, leek haar om baby Kate in een reiswieg op de achterbank mee te nemen. Maar dit leverde diverse boze blikken van Amerikaanse vrouwen op.

Overgaag geeft de moeders gelijk, maar noemt ze ook weinig ruimdenkend. "Ouders laten hun kind hier geen moment alleen, wanneer ze 8 jaar zijn staan ze nog steeds onderaan de glijbaan hun kind op te vangen. En ik, Daan from The Netherlands, ga er lekker tegen in, heerlijk!" De voormalig wielrenster en presentatrice laat nog wel weten dat het autostoeltje inmiddels onderweg is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen