Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lionel Richie ziet gelijkenis in kleinkinderen

Shownieuws

Lionel Richie vindt dat zijn kleinkinderen als twee druppels water op elkaar lijken. Alle baby's lijken op elkaar, maar deze twee zijn identiek."

Lionel Richie vindt dat zijn kleinkinderen als twee druppels water op elkaar lijken. De zanger is apetrots op zijn adoptiedochter Nicole, die woensdagochtend zoon Sparrow op de wereld zette. Anderhalf jaar geleden beviel de socialite van dochtertje Harlow.

"Hij lijkt net op Harlow", zegt Richie over de nieuwste aanwinst voor de familie. "Alle baby's lijken op elkaar, maar deze twee zijn identiek", zei de 'All night long'-zanger tegen het Amerikaanse blad People. Op de vraag van wie zijn kleinkinderen hun uiterlijk hebben, antwoordde Richie resoluut dat hun moeder verantwoordelijk is voor de looks.

Met Nicole gaat het volgens Lionel geweldig. "Ik heb in mijn hele leven nog nooit zo'n gelukkig persoon ontmoet, ze is vrolijker dan ooit." Met opa gaat het iets minder goed. "Ik zit met de zenuwen, Nicole heeft alles onder controle." Ook de kleine Harlow geniet met volle teugen van haar broertje. "Tot ze erachter komt dat hij blijft", grapt Lionel. "Je weet hoe broers en zussen zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen