Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Colin Farrell wordt weer vader

Shownieuws

Colin Farrell wordt voor de tweede keer vader. De 'Phone booth'-acteur maakte tijdens het filmfestival van Toronto bekend dat zijn vriendin in verwachting is.

Colin Farrell wordt voor de tweede keer vader. De 'Phone booth'-acteur maakte tijdens het filmfestival van Toronto bekend dat zijn vriendin in verwachting is, schrijft het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

De baby wordt het eerste kind voor de 36-jarige acteur en zijn 26-jarige vriendin, de Poolse actrice Alicja Bachleda. Farrell heeft al een kind uit een eerdere relatie. De 6-jarige James kwam voort uit Farrells relatie met model Kim Bordenave. Twee jaar geleden maakte de Ierse acteur bekend dat zijn zoontje verstandelijk gehandicapt is. Het knulletje lijdt aan het zeldzame Angelman-syndroom, een aangeboren stoornis aan het centrale zenuwstelsel.

Farrell en Bachleda zijn vanaf begin dit jaar een koppel. De 36-jarige acteur staat bekend als rokkenjager. Hij is twee keer getrouwd geweest, met Bordenave en de actrice Amelia Warner. Farrell had bovendien relatie met onder anderen Angelina Jolie en playmate Nicole Narain.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen