Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tila Tequila stapt naar de rechter

Shownieuws

Tila Tequila is het niet eens met de officier van justitie. Deze besliste vorige week dat de geweldszaak tegen haar ex-vriend gesloten wordt.

MTV-ster Tila Tequila laat het niet zitten bij de beslissing van de officier van justitie. Deze besliste vorige week dat de geweldszaak tegen ex-vriendje en America Football-speler Shwane Merriman gesloten wordt door gebrek aan bewijs. Tila besloot daarop een civiele rechtszaak aan te spannen. Dit meldt het Amerikaanse tijdschrift US Weekly.

Een woordvoerder van de A Shot At Love-ster laat aan entertainmentwebsite TMZ weten dat Tila en hij sterk het vermoeden hebben dat andere belangen de doorslag gaven in de beslissing. Merriman is speler bij de San Diego Chargers en de beschuldiging zou het imago van zijn club, een belangrijke inkomstenbron voor de stad, geen goed doen. "Tila heeft het gevoel dat het recht in dit geval geen zegeviert. Daarom begint Tila per direct een civiele zaak."

Tila Tequila werd bekend door de MTV-serie 'A shot at love with Tila Tequila', waarin ze op zoek ging naar een geliefde. Later vond ze die in Shwane Merriman, de man die haar vorige week na een avondje uit mishandeld zou hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen