Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim: 'Mijn overleden oma kijkt mee'

Shownieuws

Zanger Jim Bakkum treurt om de dood van zijn oma. Na een lang ziekbed overleed zijn grootmoeder vrijdag, uitgerekend op de dag van zijn opa's verjaardag.

Zanger Jim Bakkum treurt om de dood van zijn oma. Na een lang ziekbed overleed zijn grootmoeder vrijdag, uitgerekend op de dag van zijn opa's verjaardag. Ondanks het verlies is de jonge zanger ervan overtuigd dat zijn oma toch bij hem is.

Het was een zware week voor Jim. Een dag na het overlijden van zijn oma moest het tieneridool zijn opwachting maken bij de eerste try-out van de musical Hairspray. "Ondanks de situatie heb ik er heel erg van genoten en wist ik dat mijn oma vol trots zat te kijken. Net zoals bij ieder ander project dat ik gedaan heb", schrijft de musicalster op zijn website. Jim laat weten dat de producenten erg flexibel waren, waardoor hij af en toe verstek kon laten gaan om bij zijn familie te zijn.

Jim Bakkum werd bekend als Idols-finalist, waar hij een tweede plek achter Jamai Loman behaalde. Daarna ging het snel voor het toen 15-jarige meisjesidool. Naast zanger is Jim inmiddels ook een veelgevraagd musicalster. Hairspray gaat 27 september in première in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen