Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Audrina Patridge doodsbang voor stalker

Shownieuws

Audrina Patridge is doodsbang voor een man die regelmatig voor haar huis bivakkeert. De man probeert om met de realityster in contact te komen.

(Novum/AP) - The Hills-ster Audrina Patridge is doodsbang voor een man die regelmatig voor haar huis in Los Angeles bivakkeert. De man probeert om met de realityster in contact te komen en bezorgt haar tekeningen, kaarten, gedichtjes en foto's.

Onlangs kreeg Patridge de schrik van haar leven toen de man opnieuw bij haar aanbelde en een foto overhandigde. Op de afbeelding was een vrouw te zien die werd gewurgd. Dit blijkt uit documenten van de rechtbank waar entertainmentwebsite TMZ de hand op wist te leggen. De stukken beschrijven dat de man vaker in actie kwam. Zo waren buren er getuige van hoe de man zeven uur lang voor Audrina's deur wachtte.

Audrina vreesde voor haar veiligheid en riep de hulp in van een rechter. Deze besliste dat de 24-jarige stalker voorlopig minstens honderd meter uit de buurt van de ster moet blijven. De zaak wordt uitgebreid behandeld op 30 september.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen