Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John Travolta vertoont zich weer na drama

Shownieuws

Negen maanden na de dood van zijn zoon vertoont Travolta zich weer in het openbaar. De familie kwam het huis uit voor promotie van de film'Old Dogs'.

Negen maanden na de dood van zijn zoon vertoont John Travolta zich samen met vrouw en 9-jarige dochter weer in het openbaar. De familie kwam het huis uit voor promotie van de film'Old Dogs', waarin het drietal een rol speelt. Tegenspeler van de familie is Robin Williams.

In verschillende Amerikaanse media doken foto's op van de filmfamilie in actie. Dochter Ella Blue maakt met de rol haar debuut op het witte doek. Haar moeder Kelly Preston pakte haar werk al snel na de dood van haar 16-jarige zoon Jett weer op. John had meer moeite met weer aan de slag gaan, 'Old Dogs' is zijn eerste grote project. "Ik waardeer de liefde van het publiek enorm. Ik hoop dat ze 'Old Dogs' net zo waarderen als wij."

Zoon Jett overleed in januari tijdens een familievakantie op de Bahama's aan een toeval. De jongen leed aan de ziekte van Kawasaki, een auto-immuunziekte, waarbij bloedvaten in het lichaam ontstoken raken. Tot het ziektebeeld behoren ook toevallen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen