Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Máxima achter de draaitafels

Shownieuws

Prinses Máxima weet wel hoe ze en feestje moet bouwen. Tijdens het New Island Festival in New York kroop Máxima achter de draaitafels naast dj Armin van Buuren.

Prinses Máxima weet wel hoe ze en feestje moet bouwen. Tijdens het New Island Festival in New York kroop Máxima achter de draaitafels naast de Nederlandse dj Armin van Buuren. Op foto's die Peter van der Vorst op Twitter plaatste is te zien dat de prinses de smaak goed te pakken had.

Willem-Alexander en Máxima bezochten het feestje in New York om de vierhonderdjarige vriendschap tussen Nederland en de Amerikaanse stad te vieren. Blijkbaar zag Máxima de draaitafels wel zitten en klom daarop samen met haar man het podium op. Op de foto's is een enthousiaste prinses te zien. Gekleed in een Nederlands getinte outfit wist ze de show te stelen.

Armin van Buuren liet eerder tijdens een interview met Ruud de Wild op Q-Music weten dat de ontmoeting wel eens een initiatief zou kunnen zijn geweest van Máxima zelf. "Ik heb veel in Argentinië gedraaid, soms kwamen haar broers bij mijn feesten kijken." Toen de dj dit liet vallen tijdens een lunch met het koninklijk paar schepte dat meteen een band.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen