Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lady Gaga in onderbroek de straat op

Shownieuws

Lady Gaga lijkt er een sport van gemaakt te hebben om mensen te verrassen met haar kostuums. De ster wandelde alleen in een onderbroek de straat op.

Lady Gaga lijkt er een sport van gemaakt te hebben om mensen te provoceren met haar kostuums. Eerder verscheen de excentrieke ster in een pak dat geïnspireerd was op Kermit de Kikker, deze week verliet ze alleen gehuld in een onderbroek en een jasje het Tremoille hotel in Parijs.

De Britse boulevardkrant The Sun publiceerde de foto's waarop de ster te zien was in de weinig verhullende outfit. De 23-jarige zangeres zette een 'Poker Face' op en deed alsof het doornormaal was om zo naar buiten te wandelen. Onder deze gewaagde creatie droeg ze overigens roze balletschoenen.

Kennelijk wil de ster hiermee bewijzen dat ze geen mannelijk geslachtdeel heeft. Eerder draaide de geruchtenmolen overuren nadat fans tijdens haar optreden een mannelijk geslachtdeel gezien zouden hebben onder haar korte rokje. De zangeres heeft dit hardnekkige gerucht onlangs ontkend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen