Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kinderen Jackson naar tante Rebbie'

Shownieuws

De kinderen van Michael Jackson gaan naar hun tante Rebbie, ook al staat Katherine Jackson in het testament. Dat hebben bronnen uit de familie gezegd.

(Novum/AP) - De kinderen van Michael Jackson gaan naar hun tante Rebbie, ook al wordt hun oma Katherine Jackson genoemd in het testament van de King of Pop. Dit laten bronnen uit de familie van Jackson donderdag weten aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Prince Michael (12), Paris (11) en Prince Michael II (7) verblijven momenteel bij Katherine, die de tijdelijke voogdij heeft gekregen. Eerder werd al bekend dat ingewijden zich zorgen maken over het opgroeien van de kinderen bij hun oma. Dat zou immers betekenen dat opa Joe, die al lange tijd wordt beschuldigd van agressie, regelmatig bij hen over de vloer zou komen.

Rebbie Jackson zou inmiddels zijn ingetrokken in het huis van Katherine en zorgt al elke dag voor de kinderen. De bron laat ook weten dat de kinderen gek zijn op de 59-jarige tante.

Rebbie, de oudste zus van Michael, woont al twintig jaar samen in een huis in Las Vegas. In de media houdt ze zich op de achtergrond, maar ze zou wel degelijk betrokken zijn bij het leven van de drie kinderen.

Familieleden zijn het op meerdere punten niet met elkaar eens, maar er zijn nog geen tegengeluiden gehoord nu Rebbie de kinderen onder haar hoede zou nemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen