Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robbie Williams denkt aan kinderen

Shownieuws

De ooit losgeslagen Robbie Williams denkt serieus na over een huisje, boompje, beestje. De zanger wil hij graag kinderen met zijn grote liefde Ayda Field.

De ooit losgeslagen Robbie Williams denkt serieus na over huisje, boompje, beestje. De 35-jarige zanger onthulde vrijdag in RTL Boulevard dat hij graag kinderen wil met zijn grote liefde Ayda Field.

"Het wordt tijd dat ik een kind verwek", concludeerde Williams na Winston Gerschtanowitz' verhaal over zijn zoontje. De zanger liet drie jaar lang niets van zich horen. Die tijd was volgens Williams nodig om zijn grote liefde tegen het lijf te lopen. "De tijd was er rijp voor dat ze in mijn leven kwam."

Tijdens zijn afwezigheid in de muziekwereld zat Williams een maand in een afkickkliniek. De zanger, die in de jaren negentig deel uitmaakte van boyband Take That, werd opgenomen met een medicijnverslaving. "Ik wilde met alles stoppen, was het leven beu", zei Williams tegen RTL Boulevard. De popster kwam de afgelopen jaren veel aan. "Ik zat op mijn kont en at", vat Williams zijn dagelijkse bezigheden samen.

De zanger keert terug in het wereldje met zijn nieuwe plaat 'Reality killed the radio star'. De eerste single 'Bodies' doet het, tot Williams' verrassing, erg goed. "Hij lijkt overal aan te slaan, ik had niet verwacht dat hij het zo goed zou doen." Het nieuwe album moet in november in de schappen liggen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen