Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Whitney Houston slaat terug

Shownieuws

Na een lange roerige tijd slaat Whitney Houston hard terug. Met haar cd 'I look to you' stormt de ster binnen op de eerste plaats in de Album Top 100.

Na een lange roerige tijd slaat Whitney Houston hard terug. Met haar cd 'I look to you' stormt de ster deze week binnen op de eerste plaats in de Album Top 100. Hiermee verstoot Houston Ilse DeLange van haar plek.

Ook in de Verenigde Staten is het eerste album dat Houston sinds 2002 uitbracht, onder luid applaus ontvangen. Het Britse BBC meldde dat er 305 duizend exemplaren werden verkocht. Op het album van Houston laten ook Alicia Keys en R. Kelly van zich horen.

Deze week zat de ster ook op de bank bij talkshowkoningin Oprah Winfrey. Bijna zeven jaar geleden heeft de ster voor het laatst een interview gegeven. De laatste jaren haalde Houston vooral het nieuws door problemen met haar voormalige echtgenoot Bobby Brown en drugsgebruik. De ster is inmiddels afgekickt en gescheiden van haar man.

Het album van VanVelzen 'Hear me out' kwam deze week binnen op de negende plaats. Ook de nieuwe geremasterde cd-boxen van The Beatles doen hun reputatie eer aan. The Beatles In Stereo komt deze week binnen op de zesde plek en 'The Beatles in Mono' prijkt op 41ste plek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen