Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Borsato in gesprek met Joop van den Ende

Shownieuws

Marco Borsato is in gesprek met de topman van Stage Entertainment, het productiebedrijf van Joop van den Ende. De gesprekken gaan over een mogelijke overname.

Marco Borsato is in gesprek met de topman van Stage Entertainment, het productiebedrijf van Joop van den Ende. De verkennende gesprekken zouden gaan over een mogelijke overname van een Borsato's bedrijf The Entertainment Group. Dat bevestigde een woordvoerder van Stage Entertainment vrijdag.

"Onderhandelingen zou je het nog niet kunnen noemen, maar we hebben sinds deze week verkennende gesprekken." Dat de gesprekken gaande zijn is niet verwonderlijk, voegt de zegsman daaraan toe. "Beiden bedrijven zitten in de entertainmentindustrie. Ook kennen Van der Ende en Borsato elkaar al lang."

Het enige wat besloten is dat 'beiden genoeg mogelijkheden zien om met elkaar in gesprek te blijven'. De partijen hebben twee keer om de tafel gezeten, waarvan een in aanwezigheid van Marco Borsato en Stage Entertainment-topman Henk Kivits, licht de woordvoerder toe.

Borsato's productiebedrijf The Entertainment Group verkeert in financieel zwaar weer, maar wil niet reageren op de berichtgeving over de contacten met Stage Entertainment.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen