Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Inbraak in studio Paul de Leeuw

Shownieuws

Paul de Leeuws studio in Almere is doelwit geworden van een stel inbrekers. De dieven waren volgens De Leeuw op zoek naar auto's die hij gebruikt voor een item.

De studio van Paul de Leeuw in Almere is donderdag doelwit geworden van een stel inbrekers. De dieven waren volgens De Leeuw op zoek naar auto's, laat de presentator via Twitter weten.

In De Leeuws nieuwe programma Lieve Paul, dat zaterdag voor het eerst te zien is, zit een item over de Suzuki Swift. De Leeuw gaf al eerder aan dat hij een lans wil breken voor de auto die Karst T. gebruikte voor zijn aanslag op Koninginnedag. "Hebben we een item in Lieve Paul over de Suzuki Swift, is er gisteren voor het eerst ingebroken in de studio!", schrijft de presentator vrijdag op zijn Twitter-pagina. "Het blijft een tobberige auto."

Volgens de presentator valt de schade mee. "De Swiftjes waren thuis." Wel zijn de inbrekers er met een computer en gouden plaat vandoor gegaan. Of Paul de plaat zal missen, valt te betwijfelen. De Leeuw moet bekennen dat hij niet eens wist dat hij er een in zijn kleedkamer had hangen. "Ik zou ook niet weten voor welke cd", schrijft hij. "Ben benieuwd waar ze hem gaan hangen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen