Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Roelvink grijpt elke kans aan

Shownieuws

Dries Roelvink haalt alles uit de kast om in de schijnwerpers te staan. Roelvink deed dit deze keer door onterecht te zinspelen op een rol bij de Toppers.

Dries Roelvink haalt werkelijk alles uit de kast om in de schijnwerpers te staan. Roelvink deed dit deze keer door in te spelen op het vertrek van Gordon bij de Toppers.

Meteen na het vertrek van Gordon liet de blonde zanger weten dat hij zich dolgraag zou hullen in het glitterkostuum van de Toppers. Vrijdagochtend kondigde hij 'groot nieuws' aan op zijn Twitterpagina, dat te maken zou hebben met 'drie zangers'. Aangezien de geruchtenmolen over een nieuwe derde Topper op volle toeren draait, kon het bijna niet anders dat hij hierop doelde. Maar dit bleek niet zo te zijn.

De volkszanger meldde later dat het ging om een nieuwe, zelfbedachte zangformatie, waarin hij samen met Nick & Simon op de planken wil gaan staan. Het Volendamse duo weet overigens nog van niets. Kennelijk is voor Roelvink een vaste plek in de Toppers te mooi om waar te zijn.

Roelvink maakte de 'ludieke' grap omdat 'het maar eens afgelopen moet zijn met die ruzie'. Terwijl de zanger normaal gesproken ook niet vies is van een potje moddergooien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen