Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dries zinspeelt op komst naar Toppers

Shownieuws

Dries Roelvink maakt vrijdag 'groot nieuws' bekend, dat te maken heeft met 'drie zangers'. Waar de blonde volkszanger precies op doelt is nog onbekend.

Dries Roelvink maakt vrijdag 'groot nieuws' bekend, dat te maken heeft met 'drie zangers'. Waar de blonde volkszanger op doelt is niet geheel duidelijk, maar aangezien de geruchtenmolen over een nieuwe derde Topper overuren draait, lijkt het hiermee te maken te hebben. Eerder gaf hij aan graag Topper te worden.

"Ik kom morgen met een verrassend nieuwtje", schreef Roelvink donderdagavond op zijn Twitterpagina. Enige tijd later voegde hij eraan toe: "Kan niet slapen twitteraars, ben zenuwachtig voor het nieuws dat gaat komen." Gevraagd naar wat dit grote nieuws is, antwoordde hij diplomatiek: "Ik mag/kan nog niets zeggen!" Hij lichtte wel een tipje van de sluier op: "Het heeft te maken met drie zangers maar verder zeg ik niets, anders krijg ik gezeur."

Wie de plek van de opgestapte Topper Gordon gaat opvullen, is nog onbekend. Sinds hij woensdag bekendmaakte dat hij uit het trio stapt, zijn veel namen genoemd. Marco Borsato en Jan Smit gaven al aan er weinig voor te voelen, maar Mick Harren en Dries Roelvink gaven aan dat zij zich maar al te graag aansluiten bij Rene Froger en Jeroen van der Boom.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen