Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katherine Heigl adopteert Koreaanse baby

Shownieuws

Katherine Heigl en haar man gaan een baby adopteren. Het meisje Nayleigh is tien maanden oud en komt uit Korea. "De kersverse ouders zijn zielsgelukkig."

Katherine Heigl en haar man Josh Kelley adopteren deze week een baby uit Korea. De woordvoerder van Heigl heeft dat bevestigd aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online.

De volledige naam van het meisje is Nayleigh en haar roepnaam wordt Leigh, liet de bron weten. De baby is naar verluidt tien maanden oud. "De kersverse ouders zijn zielsgelukkig ", vertelde een ingewijde.

Heigl, die in Grey's Anatomy de rol van Dr. Izzie vertolkt, heeft al tijden een kinderwens. Het koppel zou al zes maanden bezig zijn met het adoptieproces.

Het plan om te adopteren komt niet zomaar uit de lucht vallen. De zus van Heigl is ook geadopteerd uit Korea. De actrice liet twee jaar geleden al weten dat ze adoptie 'altijd al in de planning had staan'. "Ik heb genoeg van het hele idee dat je kinderen van jezelf moet hebben."

Het stel trouwde in 2007. Volgende week begint de Heigl met de opnames van de film 'Life as we know it'. Hierdoor is de ster een aantal afleveringen niet te zien in de ziekenhuisserie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen