Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ellen DeGeneres nieuw jurylid American Idol

Shownieuws

Het lot van American Idol-deelnemers ligt voortaan deels in handen van Ellen DeGeneres. DeGeneres maakte dat woensdag zelf bekend in haar talkshow.

(Novum/AP) - Het lot van American Idol-deelnemers ligt voortaan voor een deel in handen van Ellen DeGeneres. Na het vertrek van Paula Abdul en een tijdelijk jurylidmaatschap van Victoria Beckham, werd heftig gespeculeerd over de naam van het nieuwe vaste jurylid. DeGeneres maakte woensdag tijdens de opnames van haar talkshow, die donderdag wordt uitgezonden, bekend dat zij de eervolle taak op zich neemt.

De talkshowhost en comédienne zei dat het erg moeilijk was het nieuws voor zich te houden. Ze is een groot fan van de show en heeft naar eigen zeggen nooit een aflevering gemist. "Ik kijk niet als een producent naar de deelnemers. Ik kijk alsof ik thuis op de bank zit, als een persoon die de muziek van die mensen gaat kopen." Met de komst van Ellen lijken een terugkeer van Abdul en een vaste aanstelling voor Beckham van de baan.

Fans van haar populaire talkshow stelt DeGeneres gerust. De presentatrice behoudt haar eigen show en gaat beide banen combineren. De 51-jarige televisiester ontving voor The Ellen DeGeneres Show diverse Emmy's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen