Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Chris Brown toch niet bij eerbetoon Jackson'

Shownieuws

Chris Brown treedt mogelijk toch niet op tijdens het herdenkingsconcert voor Michael Jackson in Wenen. Volgens een bron was hij dit ook nooit van plan.

(Novum/AP) - Chris Brown treedt mogelijk toch niet op tijdens het herdenkingsconcert voor Michael Jackson in Wenen. Woensdag zei Jermaine Jackson, broer van Michael, nog erg blij te zijn met het geplande optreden van Brown op 26 september, ondanks zijn recente veroordeling voor mishandeling van zijn ex-vriendin Rihanna.

Jermaine Jackson zei dat 'mensen fouten maken' en dat iedereen vergeving verdient. Een promotor liet weten dat nog onduidelijk is of Brown wel internationaal mag reizen en dat een rechter daar over moet beslissen. Maar een ingewijde vertelt nu dat Chris nooit de intentie heeft gehad een optreden te verzorgen tijdens het concert.

Andere artiesten die wel zouden optreden zijn Mary J. Blige, Sister Sledge, Natalie Cole en Akon. In totaal maken zo'n 25 artiesten hun opwachting om The King of Pop te eren. Het is de bedoeling dat de show wereldwijd live wordt uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen