Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Verscherpte' Tafel van 5 naar vroeger tijdstip

Shownieuws

Het veelbesproken programma De Tafel van 5 gaat naar een vroeger tijdstip in de hoop zo meer kijkers te trekken. Ook inhoudelijk wordt de tv-show aangepast.

Het veelbesproken programma De Tafel van 5 gaat naar een vroeger tijdstip in de hoop zo meer kijkers te trekken. Dat meldde de zender Net 5 donderdag. Vanaf maandag is het programma om 18.00 uur op de buis in plaats van 19.00 uur.

"We hopen dat op deze manier meer kijkers het programma weten te vinden. Daarnaast is het programma inhoudelijk aangescherpt, waardoor we verwachten een grotere groep kijkers aan te spreken", lichtte programmaleider Karin de Groot toe. Het aantal kijkers valt tot nu toe vies tegen.

In de tv-show, dat door het bedrijf van Paul de Leeuw wordt geproduceerd, bespreken vijf bekende vrouwen, onder leiding van Daphne Bunskoek en Katja Schuurman, elke werkdag actuele onderwerpen die hen bezighouden. Elke aflevering zitten er andere vrouwen om de tafel. Onder anderen Aaf Brandt Corstius, Georgina Verbaan en Tara Elders schuiven aan om hun mening te ventileren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen