Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Roelvink zingende stratenmaker in sinterklaasfilm

Shownieuws

Dries Roelvink wordt een zingende stratenmaker in de film 'Het sinterklaasjournaal: De meezing moevie'. De bioscoopfilm komt naar verwachting 14 oktober uit.

Dries Roelvink wordt een zingende stratenmaker in de film 'Het sinterklaasjournaal: De meezing moevie'. De bioscoopfilm komt naar verwachting 14 oktober uit. Dat heeft Independent Films, dat de sinterklaasfilm in de bioscopen brengt, donderdag bekendgemaakt.

'Het sinterklaasjournaal: De meezing moevie' wordt de eerste bioscoopfilm van het televisieprogramma Het Sinterklaasjournaal, waarin de avonturen van Sinterklaas en zijn pieten aan bod komen.

In de film legt nieuwslezeres Dieuwertje Blok contact met de stoomboot van Sinterklaas, die al onderweg is naar Nederland, door sinterklaasliedjes te zingen. Het bioscooppubliek moet haar hier wel bij helpen. Ook de stratenmaker, gespeeld door Roelvink, draagt zijn steentje bij.

De bekende gezichten uit het televisieprogramma komen in de film ook weer voorbij, zoals die van Bram van der Vlugt, Erik van Muiswinkel, Peter Lusse en Dicky van den Toorn. De film is een coproductie van Pupkin Film en de NPS.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen