Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BN'ers bejubelen New York in tijdschrift

Shownieuws

Niet alleen Prins Willem Alexander en Máxima, maar heel celebrity-Nederland is verzot op de stad. In een magazine steken BN'ers de loftrompet over de stad.

Niet alleen Prins Willem Alexander en Máxima, maar heel celebrity-Nederland is verzot op de stad. Terwijl het koninklijk paar in de Big Apple viert dat Nederlanders vierhonderd jaar geleden voet aan wal zetten in New York, verschijnt in Nederland het blad New York, waarin BN'ers uitweiden over de speciale band die zij met de stad hebben.

In het glossy magazine, dat donderdag gepresenteerd werd, steken onder anderen Gijs Staverman, Claudia de Breij en Micky Hoogendijk de loftrompet over de stad. Froukje de Both laat weten dat ze geniet van een middagje gekke types kijken in Central Park. Ellemieke Vermolen gaat graag shoppen in de wijk Soho, maar waarschuwt de lezer wel om een goedgevulde portemonnee mee te nemen. Het Italiaanse restaurant Angelo is de favoriete stek van Brainpower, omdat het hem doet denken aan maffiafilms.

Froukje de Both heeft ook nog wel een paar goede uitgaanstips in petto. "De hippe club Lotus in het Meatpacking District is echt helemaal Sex and the City. Je moet je er wel naar kleden: je haar in een krul, een leuk jurkje aan en op je stiletto's, zodat je je net Carrie voelt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen