Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Leontine wel, Van der Togt niet in Rad van Fortuin

Shownieuws

Leontine gaat weer letters laten zien in het tv-programma Rad van Fortuin. Hans van der Togt is gepasseerd: Carlo Boszhard presenteert het programma.

Leontine gaat weer letters laten zien. De televisiehit uit de jaren negentig Rad van Fortuin keert voor vier afleveringen terug op de buis en Leontine Borsato is weer van stal gehaald. Het programma wordt gepresenteerd door Carlo Boszhard, tot grote ontsteltenis van Rad van Fortuin-boegbeeld Hans van der Togt.

Van der Togt liet in RTL Boulevard weten dat hij het 'zeer onbeleefd en zeer respectloos' vindt dat hij gepasseerd is. "Ik heb tien jaar mijn best gedaan, en nu ben ik klaarblijkelijk te oud met mijn 62 jaar", aldus de hevig ontstemde Van der Togt. "En ik vind het ook jammer dat Leontine geen goed woordje voor me heeft gedaan bij RTL."

Vanaf zondag 11 oktober verschijnen vier weken lang bekende Nederlanders in de show. Ze zetten zich in voor Stichting Lezen en Schrijven. Welke BN'ers het rad een stevige draai gaan geven is nog niet bekend gemaakt. Het televisieprogramma wordt uitgezonden naar aanleiding van het 20-jarige bestaan van RTL.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen