Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Plek Gordon nog niet opgevuld

Shownieuws

Wie de plek van Gordon gaat opvullen zorgt voor flink wat speculaties. Dries Roelvink meldde al dat hij dolgraag een Topper zou willen worden.

Wie de plek van Gordon gaat opvullen zorgt voor flink wat speculaties. Onder anderen Dries Roelvink liet al weten dat hij zich dolgraag zou hullen in een glitterkostuum van de Toppers.

Ook volkszanger Mick Harren heeft een balletje opgeworpen. Zo vertelde hij tegen Novum Nieuws dat hij tijdens het vertrek van Gerard Joling al benaderd is om bij de Toppers te komen. Tot zijn teleurstelling is het destijds Jeroen van der Boom geworden. "Jeroen van der Boom is veel te serieus", riep Harren, die meent dat hij het zelf veel beter zou kunnen.

Vanuit het kamp van Jan Smit wordt minder happig gereageerd. De manager van Smit vertelt dat er nog geen voorstel is ontvangen dat de Volendamse zanger de Toppers kan komen versterken. De woordvoerder heeft nog niet overlegd met Jan Smit en zegt grappend dat ze er over na gaan denken 'als ze met een miljard euro over de balk komen'.

Ook de naam Marco Borsato passeert de revue. Borsato maakte deze geruchten echter met de grond gelijk toen hij woensdag verklaarde dat 'het geen optie zou zijn'.

Paul De leeuw mengde zich ook in de discussie en kwam met een eigen voorstel "Bob de Rooy in de toppers! In de boppers met Dries en Jordy van Loon!", schreef De Leeuw op zijn Twitterpagina.

Andere mogelijke opvolgers van Gordon zoals Dré Hazes, Patty Brard en Danny de Munk waren niet bereikbaar voor commentaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen