Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Froukje de Both in het zweet voor oude figuur

Shownieuws

Een slanke Froukje de Both paradeerde deze week over de catwalk. De actrice lijkt haar zwangerschapskilo's van baby Emma helemaal kwijt te zijn.

Een slanke Froukje de Both paradeerde deze week over de catwalk. De actrice en presentatrice lijkt haar zwangerschapskilo's, negen maanden geleden werd baby Emma geboren, helemaal kwijt te zijn. "Dat ging niet vanzelf hoor", biecht de blondine op.

De Both heeft zich na haar bevalling flink in het zweet gewerkt in de sportschool. "Je kan niet verwachten dat je na twee of drie maanden helemaal dun bent. Dat zie je wel eens in Amerika, maar dat is niet realistisch." De actrice gelooft in een gezonde manier van afvallen. "Je moet niet verwachten dat als je daarvoor maat 44 had, je nu opeens maat 36 krijgt. Maar je oude lijf moet haalbaar zijn in negen maanden".

De 37-jarige actrice en haar vriend, Jeroen te Rehorst, denken voorlopig nog niet aan een tweede kindje. "Eerst nog eventjes echt van haar genieten. Het is zo bijzonder, een kindje. En het moet je bovendien gegund worden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen