Kies je favoriete radiostation

Dossiers

George Clooney getrakteerd op striptease

Shownieuws

George Clooney had op het filmfestival in Venetië een opvallende tegenspeler. Op een persconferentie trok een man zijn kleren uit en verklaarde hem de liefde.

(Novum/AP) - George Clooney had op het filmfestival in Venetië even een opvallende tegenspeler. Tijdens een persconferentie trok een man in het publiek zijn kleren uit, verklaarde de acteur zijn liefde en smeekte om een kus. Clooney veegde genadeloos de vloer aan met de arme ziel. "Het is altijd gênant als je iets probeert en het lukt niet."

Toch kon de acteur, die in de Italiaanse stad was om zijn film 'The men who stare at goats' te promoten, wel lachen om het voorval. Op internet is in een filmpje van de gebeurtenis te zien hoe Clooney de man, die alleen nog een onderbroek en een stropdas draagt, complimenteert met zijn das. "En hij is precies lang genoeg", voegde hij eraan toe. Toen bleek dat de man daar geen genoegen mee nam, was Clooney het zat. "Blijf staan waar je staat. Er is een ambulance onderweg."

Toen een volgende journalist zijn vraag stelde, grapte de Hollywoodhunk: "Je moet eerst je kleren uitdoen voordat ik je vraag beantwoord." In 'The men who stare at goats' zijn meer humoristische kwaliteiten van Clooney te aanschouwen. In de film speelt hij een man die beweert een militair met paranormale gaven te zijn geweest.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen