Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Armin van Buuren draait voor prinselijk paar

Shownieuws

Dj Armin van Buuren kan zaterdag op twee bijzondere gasten rekenen. De dj mag in New York zijn plaatjes draaien voor kroonprins Willem-Alexander en Máxima.

Dj Armin van Buuren kan zaterdag op twee bijzondere gasten rekenen. De dj mag in New York zijn plaatjes draaien voor kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima. Van Buuren wordt zelfs aangekondigd door het prinselijk paar, laat zijn platenlabel woensdag weten.

De dj, die twee jaar op rij werd verkozen tot populairste dj van de wereld, zei woensdag dat Máxima misschien een vinger in de pap heeft gehad. "Ik werd benaderd door de consul, die zei een verzoek van hogerhand te hebben", zei de plaatjesdraaier uit Leiden woensdag in de radioshow van Ruud de Wild op Q-Music.

"Ik heb veel in Argentinië gedraaid, soms kwamen Máxima's broers bij mijn feesten kijken." Toen Van Buuren dat tijdens een lunch met de prinses liet vallen, schepte dat meteen een band tussen de twee.

Van Buuren draait zaterdag drie uur tijdens het New Island Festival. Het festival barstte op 10 september los op New York Governers Island en duurt tot 20 september. Het is onderdeel van NY400, de viering van vierhonderd jaar vriendschap tussen Nederland en New York.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen