Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamie Lee Curtis spiegelt zich aan Michael Jackson

Shownieuws

De actrice Jamie Lee Curtis bekent dat ze verslaafd is geweest aan verdovende middelen. De actrice herkent zich in het levensverhaal van Michael Jackson.

In alle oproer rond de vraag of Michael Jackson is overleden aan een overdosis medicijnen heeft Jamie Lee Curtis een opvallende bekentenis gedaan. De actrice was verslaafd aan verdovende middelen en weet als geen ander hoe moeilijk het is om te stoppen. Dit schrijft de actrice in haar blog voor de website van de Amerikaanse krant The Huffington Post.

"Net als Michael ben ik in aanraking gekomen met pijnstillers na een cosmetische ingreep. Dat was net als voor de poplegende het moment waarop de verslaving begon", schrijft ze. "De morfine voelde als een warm bad waarmee je aan de pijnlijke realiteit kunt ontsnappen."

De actrice prijst zich gelukkig dat ze op tijd inzag dat ze verslaafd was en besloot te stoppen met haar overmatige medicijngebruik. De 'Charlie's angels'-actrice zegt niet hoe lang ze verslaafd is geweest en op welke manier ze is afgekickt. Jamie geeft wel aan hoe zwaar het voor haar was om de medicijnen links te laten liggen. "Het afkicken is de grootste prestatie in mijn leven geweest."

Jamie Lee denkt zich goed te kunnen verplaatsen in het leven van Jackson. "Ik geloof dat Jackson veel pijn had. Dat hij een verslaafde was, zie je aan alles. Ik denk dat vrienden en familie er alles aan hebben gedaan om hem tegen te houden. Maar een verslaafde krijgt uiteindelijk wat hij wil, verlichting van de pijn in zijn leven."

De 50-jarige actrice speelde onder meer in films als 'Trading places, 'True lies' en 'A fish called Wanda'. Volgend jaar verschijnt ze op het witte doek met actrice Kristen Bell.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen