Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lady Gaga: mijn vagina is beledigd

Shownieuws

Lady Gaga probeert het gerucht dat ze een man zou zijn uit de wereld te helpen. Na een vraag over haar geaardheid zei ze: 'mijn prachtige vagina is beledigd'.

Lady Gaga probeert het gerucht dat ze een man zou zijn uit de wereld te helpen. Toen een verslaggever de brutale vraag over haar geaardheid durfde te stellen, antwoordde de ster resoluut: 'mijn prachtige vagina is beledigd'. Dat is te zien op een filmpje dat op internet circuleert.

De geruchtenmolen draaide op volle toeren na een video waarin de ster in een minuscuul rokje op de planken stond. Op de beelden zou heel even het mannelijke geslachtsdeel van de 23-jarige artiest te zien zijn geweest.

Lady Gaga, die in het echt Stefani Germanotta heet, deed er overigens niets aan om deze geruchten de kop in te rukken. Zo schreef ze op haar site dat ze zowel mannelijke als vrouwelijke genitaliën heeft, maar dat ze zichzelf wel als vrouw beschouwt.

In een interview met een Australische radiozender reageerde de 23-jarige ster onlangs ook op het vraagstuk. Toen liet de 'Poker Face'-zangeres weten dat ze het zo'n domme discussie vond dat ze er niet eens op in wilde gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen