Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mitch Winehouse betrapt dochter

Shownieuws

De vader van Amy Winehouse heeft het zwaar te verduren. Mitch Winehouse betrapte zijn dochter tussen de lakens met haar ex-man Blake Fielder-Civil.

De vader van Amy Winehouse heeft het zwaar te verduren. Mitch Winehouse betrapte zijn dochter tussen de lakens met haar ex-man Blake Fielder-Civil. De vader was volgens de Britse boulevardkrant The Sun op zijn zachtst gezegd niet gecharmeerd van de ontmoeting.

De beschermende vader, die kampt met hartproblemen en een hoge bloeddruk, heeft Fielder-Civil direct uit het huis van de 'Rehab'-zangeres gegooid. Mitch Winehouse bedreigde vervolgens zijn voormalige schoonzoon, die drugsgebruiker is en in de gevangenis heeft gezeten.

'Ik timmer je helemaal in elkaar', riep Mitch Winehouse. Fielder-Civil was volgens een bron onder de indruk van dit dreigement en 'smeekte Mitch om dit niet te doen'.

Volgens ingewijden vindt Mitch Winehouse het verschrikkelijk dat Fielder-Civil weer in beeld is gekomen. "Het maakt hem ziek. Dit zou zijn dood kunnen worden", speculeert een bron.

De zangeres zou volgens de krant al veertien maanden geen contact meer hebben met haar ex-man. Kennelijk is de ster wederom voor zijn charmes gezwicht. Mitch Winehouse ziet dit als het ergst denkbare scenario. Hij vindt dat Fielder-Civil zijn dochter naar de afgrond heeft gesleept.

Het voormalige koppel stapte in 2007 in het geheim in het huwelijksbootje. Medio juli keurde een rechter de scheiding tussen de twee goed.

Fielder-Civil heeft in een afkickkliniek gezeten om van zijn verslaving aan heroïne en andere drugs af te komen. Amy Winehouse bracht onlangs acht maanden door op het Caribische eiland Sint Lucia om af te kicken en te herstellen van haar drugsverslaving.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen